Cu VertiSal

Actualizări program salarii VertiSal
VertiSal Actualizarea 002 din 11.02.2008
      *S-a introdus nomenclatorul CAEN 2007, cu cotele de risc aferente anului 2008, accesibil din Nomenclatoare>>Antet.(trebuie completata manual rubrica Cod Caen 2007).
      *Actualizare declaratie CAS.
            Dupa efectuarea actualizarii, intrati pe Nomenclator>>Antet societate, dati Modificare si pe butonul de acces direct din dreptul rubricii Cod Caen 2007, accesati nomenclatorul Caen 2007. Apasati de doua ori butonul Corespondenta Caen2003-Caen2007 (la prima apasare se completeaza caen-ul cautat cu caen-ul dvs.conform clasificatiei din 2003, si la a doua apasare vor apare in lista doar Caen-urile din clasificatia 2007 corespunzatoare caenului 2003 introdus). Va trebui sa identificati codul dvs. conform clasificatiei CAEN 2007 si iesind de aici, sa il introduceti in Antet societate pe rubrica Cod Caen 2007, in functie de acesta fiind modificat corespunzator si tariful de risc.
VertiSal Actualizarea 001 din 31.01.2008
      *Modificari necesare pentru efectuarea automata a actualizarilor viitoare.
      *Modficarea automata a cotelor contributiilor, si a salariilor minim si mediu brut pe economie, din ianuarie 2008.
      *Introducerea pensiilor facultative : Operare>>Pensii facultative sau acces rapid din Operare>>Pontaj.
      Pentru aceasta trebuie completat in Nomenclatoare>>Fonduri de pensii private si Nomenclatoare>>Curs valutar BNR (valabil in ultima zi din luna).
      Situatia pensiilor facultative, pe fonduri este disponibila pe Liste>>Pensii facultative
      *Modificari mod calcul somaj angajat, somaj angajator si fond de garantare (au ca baza de calcul venitul brut eralizat).
      *Eliminare restrictie la 5 salarii medii brute la contributia angajatorului la CAS.
      *Modificari functionale : a fost scos butonul de listare direct din vizualizare liste (inainte, daca se lista de acolo, va intreba din nou daca doriti sa listati).