Contact
Actualizari program salarii
 

Actualizari program

 
Actualizarea 042 din 26.09.2011
      *S-a actualizat modelul contractului individual de munca conform Ordinului MMFPS nr.1616/2011 privind modificarea si completarea modelului-cadru al contractului individual de munca. S-au actualizat deciziile de lichidare a CIM, pentru a fi in concordanta cu Codul muncii (Legea nr.53/2011), republicat in MO nr.345/2011.
      *Pentru a nu fi nevoie de precizarea modului de repartizare a timpului de lucru pentru fiecare salariat in parte, acesta se poate seta pentru toti salariatii pe Nomenclatoare>>Parametri... stanga sus>>ITM>> rubrica "Repartizare prestabilita timp de lucru, unde se poate alege intre: ore zi, ore noapte si inegal. Salariatii nou angajati vor avea prestabilita repartizarea setata aici. Daca modificati modul de repartizare a timpului de lucru, ca si parametru, la parasirea rubricii puteti alege sa modificati rubrica automat pentru toti salariatii.
      *S-au modificat unele validari legate de REviSal.
      *A fost adaugata posibilitatea de a opta pentru afisarea sau neafisarea CNP-ului pe statele de salarii. In Nomenclatoare>>Parametri... stanga sus>>ITM>>rubrica "Apare CNP pe statul de salarii". Prestabilit este bifat, adica apare.
      *La declaratia 112, in mesajele rezultate in urma verificarii declaratiei, se afiseaza numarul matricol si numele angajatului, pe langa id-ul afisat anterior, pentru o identificare mai usoara a problemelor.

Actualizarea 041 din 16.09.2011
      *A fost modificat Registrul de evidenta a salariatilor, versiunea curenta este conforma cu Hotararea nr. 500/2011.
Pentru aceasta este necesar sa verificati/completati informatii suplimentare fata de versiunea anterioara:
      -Verificati forma juridica (au aparut unele noi) si forma de proprietate (persoane juridice) in Nomenclatoare>>Antet societate (dreapta sus).
      -Verificati rubrica Repartizare: Ore de zi/ Ore de noapte/ Inegal, pe Operare>>Date despre salariati>>Detalii (in dreapta rubricii "Program de lucru". S-a completat prestabilit cu "Ore de zi" pentru toate pozitiile.
      -Completati rubricile aferente autorizatiilor de munca (tipul, si valabilitatea) pentru salariatii de cetatenie non UE, pe Operare>>Date despre salariati>>Detalii.
      -La Nomenclatoare>>Parametri, (dreapta sus) tabul ITM, aveti rubrica "Raportez REviSal din VertiSal". Daca este nebifat, operarea modificarilor este mai flexibila, insa nu se asigura coerenta datelor in REviSal.
      -In Operare>>Date despre salariati si >>Detalii, rubricile a caror modificare se face prin acte aditionale sunt marcate in partea dreapta cu portocaliu, daca in parametri aveti bifat "Raportez REviSal din VertiSal.
      -Incepand cu aceasta versiune, suspendarile si detasarile vor fi raportate in REviSal, deci se vor opera numai prin acte aditionale.
      -S-au transferat automat suspendarile gestionate de VertiSal pana acum (pe Detalii>>Stare contract) in Acte aditionale. Daca ati avut cazuri (de exemplu de concediu pentru ingrijire copil), trebuie sa parcurgeti
actele aditionale si sa completati data de sfarsit pentru suspendarile respective. Operarea actelor aditionale a suferit modificari:
      -La Nomenclatoare>>Nomenclator elemente de pontaj, s-a adaugat rubrica "Raportare in REviSal", accesibil pentru sporuri, prin intermediul careia se poate selecta un spor predefinit de catre ITM, spor nepredefinit (propriu firmei) sau sa se opteze ca anumite sporuri sa nu fie raportate in REviSal.
      -La Operare>>Date despre salariati>>Detalii, a fost adaugat un buton "Sporuri prevazute in contractul de munca" (dreapta sus). Prin intermediul formularului corespunzator, se pot opera sporurile prevazute in contractul de munca, pentru a fi raportat in REviSal. Dupa o clarificare oficiala asupra naturii si cuamtumului sporurilor care trebuie completate in REviSal, este posibil ca abordarea sporurilor sa se modifice.
      -S-a modificat continutul raportarilor registrului de evidenta a salariatilor, acum transmitandu-se de fiecare data intreg registrul. Sunt disponibile doua liste: Registrul salariati si Raport per salariat intr-un format similar celui din aplicatia pusa la dispozitie de catre ITM.
      -Se poate obtine direct din VertiSal fisierul .rvs continand datele registrului, care se poate raporta online (legatura din VertiSal, cu completarea automata a utilizatorului si a parolei pentru raportare) sau pe discheta, la ghiseele ITM.
      *S-a actualizat programul folosit la validarea declaratiei 112, pus la dispozitie de ANAF (kitD112_J_1_5_1/01.09.2011). Contine modificari care afecteaza doar institutiile publice de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Actualizarea 040 din 04.08.2011
      *S-a modificat adeverinta pentru vechimea in munca, pentru a reflecta cronologic (dupa coloana "data modif.") eventualele adaugari manuale efectuate in lista;
      *S-a adaugat CNP-ul angajatilor pe statele de salarii;
      *S-a corectat mesajul de la finalizarea semnarii electronice a declaratiei 112.

Actualizarea 039 din 26.07.2011
      *S-a actualizat aplicatia de lansare VertiSal, acum este disponibila pentru listare situatia lunara a societatilor gestionate in VertiSal. In fisierul excel care se poate genera aveti centralizate si informatiile (pe are le-ati operat) legate de starea declaratiei 112.
      Pentru a selecta luna, in ecanul de intampinare, in tabelul din dreapta selectati luna dorita, apoi apasati butonul "Lista firme".

Pagina - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20
- 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40
- 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 -
Copyright © 2006-2023 S.C. Verticas S.R.L. Toate drepturile rezervate.             Termeni si conditii