Contact
Ambient VertiSal

     Orice persoana care acceseaza, foloseste sau se bazeaza pe acest website, sau pe informatii, produse, sau servicii disponibile pe acest website, o face pe propriul sau risc. Verticas S.R.L. nu accepta nici o raspundere in legatura cu website-ul www.verticas.ro, si prin aceasta absolviti Verticas S.R.L. de raspundere in legatura cu orice pierdere, cheltuiala, pretentie sau prejudiciu, fie direct, indirect, special sau derivat, izvorat din orice informatie, material sau continut aflat pe acest site, sau orice actiuni sau tranzactii rezultand din acestea.
    Verticas S.R.L. nu ofera nici o garantie, fie expresa sau implicita, cu privire la operarea, integritatea, disponibilitatea sau funtionalitatea acestui website sau cu privire la exactitatea, integralitatea sau corectitudinea oricaror informatii continute de acest website. Verticas S.R.L. nu ofera nici o garantie, fie expresa sau implicita, ca produsele, informatiile sau fisierele disponibile pe acest website sunt lipsite de virusi, materiale distructive sau cod care poate sa corupa, compromita sau sa puna in pericol functionarea sau continul sistemului, retelei, componentele sau programele folosite. Verticas S.R.L. nu raspunde pentru orice erori sau omisiuni ale acestui website. Informatiile, produsele sau serviciile continute de acest website pot fi modificate fara o prealabila notificare.
    Folosind acest website intelegeti si acceptati termenii si conditiile prevazute anterior. Orice folosire neautorizata, incluzand, fara restrictii, reproducerea sub orice forma, incadrarea, asocierea, utilizarea, publicarea, transmiterea printr-un serviciu de difuzare, adaptarea sau modificarea, permiterea, oferirea sau expunerea in scopuri comerciale a unei copii, distribuirea si/sau comunicarea continutului sau materialelor, precum si a unei adaptari a continutului sau materialelor de pe acest website este strict interzisa.

Copyright © 2006-2023 S.C. Verticas S.R.L. Toate drepturile rezervate.             Termeni si conditii