Contact
Descriere soft salarii VertiSal

Descriere soft salarii

                VertiSal soft salarii conceput pentru eficienta.

                 VertiSal - soft salarii ce se evidentiaza prin flexibilitate in rezolvarea problemelor intalnite in practica, indiferent de  tipul de activitate si de numarul de angajati ai firmei care il utilizeaza.
                 VertiSal este un soft de salarizare vertical realizand totul de la introducerea datelor de baza, trecand prin faza  de calcul salarii, pana la generarea situatiilor de iesire.

Incearca aplicatia VertiSal chiar acum !

  Calculezi salariile in cateva minute.
  Concedii medicale calculate automat.
  Declaratiile generate printr-un click.
  Adeverinte,carduri si multe altele ...
      Descarca aici Descarcare demo Descarcare VertiSal

Avantajele utilizarii soft-ului VertiSal:
          Interfata unitara si usor de utilizat In orice formular va sunt afisate informatii utile ca: firma si luna curenta, numarul de zile si ore lucratoare din luna, ordonarea curenta, descrierea rubricii curente.
          Aveti acces rapid la nomenclatoare, evidentierea rubricii curente, liste de valori.
          VertiSal este proiectat atat pentru operarea cu ajutorul tastaturii cat si cu mouse-ul.
          Oriunde in VertiSal aveti la dispozitie informatiile la obiect oferite de fisierul de asistenta contextuala, apasand tasta F1. Elemente de interfata software salarii VertiSal
          Eficienta crescutaOdata introduse datele despre salariati, si completat pontajul, printr-un click aveti statul de salarii, adeverinte, declaratiile si o varietate de liste utile.
          Introducand actele aditionale aveti pregatit automat si registrul de evidenta a salariatilor.
          Verificarea corectitudinii datelor se face la nivel de rubrica, grup de rubrici, formular si la nivel general, pentru ansamblul datelor introduse in firma curenta, minimizand aparitia erorilor de operare.

Caracteristici:
          Retea si numar nelimitat de societati Se poate adauga foarte usor o noua firma, prin stabilirea lunii de pornire si a firmei luata ca sablon in configurarea parametrilor.
          Flexibilitate in revenirea la perioade anterioare Se poate reveni oricand in lunile anterioare, prin simpla selectare a lunii dorite. In orice luna anterioara sunt accesibile toate operatiile, inclusiv modificarea elementelor de pontaj si crearea raportarilor rectificative.
          Conformitate cu legislatia in vigoareclientii nostri primesc in scurt timp notificari cu privire la modificarile legislative (email, informatii direct in Vertisal, actualizare noutatilor pe site).
          Actualizare fara efortActualizarea software-ului VertiSal ca urmare a modificarilor legislative sau pentru adaugarea de functionalitati noi se face printr-un click pe butonul de actualizare - unde exista legatura la internet, prin detasarea actualizarii de pe email sau automat de pe CD-ul primit. Actualizarile ca urmare a modificarilor legislative nu necesita efectuarea de catre utilizator de modificari ale parametrilor, acestea fiind efectuate automat.
          Elementele de pontaj si calcul configurabileSe pot defini un numar nelimitat de sporuri, retineri, prime, garantii. Acestea se pot exprima in procent la diferite baze de calcul sau ca suma fixa. De asemenea, la sporuri si prime se poate alege daca suma este bruta sau neta.
          Redundanta minima a datelor operatePentru a minimiza cantitatea de date care trebuiesc operate in VertiSal, se utilizeaza nomenclatoare - specifice firmei :compartimente, functii, elemente de pontaj, note contabile; sau comune intregii aplicatii : curs valutar, case de sanatate, fonduri de pensii private,coduri boala, judete, banci, valute, clasificatia ocupatiilor din Romania, clasificatia activitatilor economice, zile de sarbatorile legale. Prin utilizarea acestora si a fisierului cu parametri firmei, nu mai vi se solicita informatii deja cunoscute.
          Face diferenta intre "obligatoriu" si "util"Exista multe informatii obligatorii pentru calculul salarial corect si obtinerea unor raportari complete. Asupra necesitatii introducerii lor sunteti avertizat pana la complatarea minimului necesar. Exista insa si informatii utile pentru o evidenta mai buna a personalului: date personale suplimentare, adrese, telefoane - care pot fi introduse ulterior in functie de nevoile utilizatorului.
          Gestioneaza pontaje complexePrin diversitatea rubricilor continute, pontajul acopera cu succes situatiile intalnite in realitate. Acesta cuprinde mai multe tipuri de ore suplimentare - procent sau suma orara, ore lucrate platite diferit de cele standard, mai multe tipuri de ore lucrate noaptea, absente motivate sau nemotivate, ore de intrerupere a activitatii, zile concediu boala, zile concediu de odihna, concediu restant. Poate calcula si pornind de la sume nete, atat pentru zilele lucrate cat si la sporuri sau prime.
          AvansuriPermite mai multe avansuri lunare, in procent sau suma fixa. Avansurile pot fi configurate in fisierul de parametri in ceea ce priveste rotunjirea, procentul sau suma cea mai frecventa, procentul maxim din salar, ziua prestabilita de plata, daca avansurile se pastreaza sau nu si in luna urmatoare.
          Calcul automat concediiConcediile de odihna - legal, suplimentar si restant - sunt calculate automat la acordare. Concediile medicale se calculeaza automat pe baza datelor de pe formularul de concediu. Se poate actualiza baza de calcul pentru angajatii noi.
          Foaia de prezentaSe poate obtine pe baza pontajului introdus.
          Pensii private facultativeVertiSal gestioneaza pensiile private facultative atat sub aspectul contributiilor si deducerilor personale acordate cat si ca raportare catre fondurile de pensii private.
          Contracte de muncaEditati contractele de munca si deciziile de incetare a contractelor de munca intr-un format care poate fi personalizat, la nivel de societate, grup de salariati sau salariati.
          Acte aditionalePot fi operate in avans si isi produc efectele de la data stabilita. Actele aditionale se reflecta automat in Registrul de evidenta a salariatilor generat de VertiSal.
          Tichete de masaSe gestioneaza atat stocul de tichete cat si modul de distribuire a acestora pe baza mai multor criterii configurabile.
          CarduriSe obtin fisierele pentru banci, pentru plata sumelor pe card, in formatul specific fiecarei banci, si borderoul aferent.
          Subventiile, reducerile si scutirile din contributia angajatorului la fondul de somaj conform legii sunt gestionate automat.

Liste:
          LichidareSe pot lista, dupa mai multe criterii de filtrare si ordonare : statul de salarii, inclusiv o forma care cuprinde detaliat toate elementele de pontaj, fluturasi, stat de semnaturi - cu sau fara sume. Centralizator salarii, centralizatorul obligatiilor de plata, notele contabile cuprinzand situatia generala si pe compartimente
          Avansuri si prime acordateSe pot lista : statul de avans, fluturasi de avans, centralizator avansuri, stat prime, fluturasi prime.
          DiverseSe pot lista : fisa salariatului, lista salariati, lista intretinuti, lista contracte, angajarile si lichidarile dintr-o anumita perioada, lista concediilor de boala si lista cu calcului concediilor de boala,lista privind concediile de odihna. Cu diverse filtre si ordonari se pot obtine listele cu sporurile, retinerile, garantiile, pensiile facultative.
          Rapoarte personalizateSunt disponibile pentru personalizare statul de salarii si fluturasii.
          AdeverinteSe pot lista, cu mai multe optiuni, adeverinte de uz general, adeverinte pentru sanatate si adeverinte de venit - cu sume brute au nete, pentru o perioada configurabila, adeverinte intrare in somaj.
          Decizii colective Se pot lista decizii colective de modificare a salariilor, utile in special cu ocazia modificarii salariului minim brut pe tara.
          Export liste in format PDF, RTFToate rapoartele se pot salva in format PDF si RTF, fara a fi nevoie de software aditional. Listele principale se pot exporta in format XLS intr-o forma ingrijita. Daca aveti instalat Microsoft Word se poate exporta si in format DOC. Astfel, se pot transmite usor listele la distanta in format electronic.

Raportari salarii:
          Toate raportarile sunt obtinute direct din VertiSal, fara ajutorul vreunei aplicatii externe. Cand este cazul se pot obtine declaratii rectificative.
          Declaratia unica 112Permite vizualizarea detaliata a tuturor informatiilor de pe cele 3 anexe, care constituie continutul fisierului XML. Datele sunt validate dupa corelatiile ANAF si se genereaza fisierul PDF care se poate semna digital. Este disponibila optiunea de a selecta dintr-o singura actiune declaratiile pentru mai multe/toate firmele pentru scriere pe CD, sau transmiterea mai facila online.
          Registrul de evidenta salariatiSe verifica coerenta datelor si se creaza fisierul RVS de raportat la Inspectia Muncii. Acesta se poate raporta online din VertiSal, utilizatorul si parola fiind completate automat. Se poate vizualiza continutul fisierului XML continut in RVS, inainte de transmitere. Se poate lista imputernicirea pentru depunerea fisierului la ghiseu. VertiSal pune la dispozitie toate listele care se regasesc in aplicatia Revisal pusa la dispozitie de catre ITM (Registrul de evidenta, Contracte per salariat si Raport per salariat). Se pastreaza istoricul detaliat al modificarilor (angajator, salariati, contracte), transmise catre ITM, care poate fi consultat.
          Fise fiscaleSe listeaza fisele, borderoul de insotire si se salveaza fisierul de raportat. Fisele fiscale sunt disponibile in orice moment al anului, cu datele de pana atunci.
          Cererea de restituire sume din FNUASS se genereaza din VertiSal, daca se opteaza pentru restituire.
          Vizualizare fisiere de raportatUneori simtiti nevoia sa verificati ce este pe discheta sau acolo unde salvati raportarile. Prin optiunea de vizualizare discheta puteti vizualiza continutul raportarilor.

                O privire de ansamblu asupra mediului de lucru VertiSal puteti avea accesand Capturi ecran.

                 Arhitectura flexibila care a stat la baza proiectarii VertiSal ofera o adaptare rapida la frecventele schimbari legislative din domeniu. La aceasta contribuie experienta acumulata incepand cu anul 2000 in colaborare cu clientii nostri.

                 Pe toata perioada desfasurarii contractului se asigura consultanta si service pentru buna functionare a aplicatie, precum si actualizarea VertiSal ca raspuns la modificarile legislative din domeniu sau cu facilitati solicitate de catre utilizatori. Se pot primi periodic informari in legatura cu modificarile legislative.

                 S.C. Verticas S.R.L. este inregistrata la OFICIUL ROMAN PENTRU DREPTURILE DE AUTOR Registrul National al Programelor pentru Calculator ca autor si producator al soft-ului de salarii VertiSal, conform ;CERTIFICAT Seria B2130234, Nr. 2315 / 18.09.2006, cod program 097200001.

Copyright © 2006-2023 S.C. Verticas S.R.L. Toate drepturile rezervate.             Termeni si conditii